Curs ARTE MARTIALE IN NEGOCIERE

In viata nu primesti ce meriti, primesti ce negociezi.

Inca din antichitate, de acum mii de ani, existau persoane care aveau diferite abilitati: unele stiau sa vaneze si altele cunosteau arta olaritului. Erau capabile sa creeze cele necesare pentru a tine o casa. Din acel moment a aparut “trocul.”
Inca din acele timpuri era important sa se cunoasca arta negocierii, pentru ca datorita cunostintelor respective se puteau schimba mult mai multe marfuri si mult mai bune contra unui vanat. Asa au luat nastere pietele.
In acel moment, si datorita acelora care cunosteau aceste tehnici, au aparut diferentele sociale. Cei care obtineau mai multe rezultate negociind, obtineau mai multa putere si mai multe lucruri. Multi ani mai tarziu, s-au inventat banii, bancile si imprumuturile.

Cu trecerea timpului, specialistii au inceput sa faca productii din ce in ce mai mari si sa fabrice volume pentru satisfacerea necesitatilor populatiei. Ca sa fabrice cantitati mari, au avut nevoie de persoane (intermediari) care sa distribuie marfa respectiva. Din acel moment negocierea a inceput sa se perfectioneze. In anul 2000, intrebarea care ne asalta era: Cine trebuie sa invete sa negocieze in viata? ORICINE!

Ronin Solutions a creat un curs despre negociere pe intelesul tuturor, in care bazele artelor martieale se combina cu arta negocierii. In ultimul curs sutinut am avut deosebita placere de a-l avea alaturi de noi pe maestrul celei mai mari scoli de Krav Maga din lume scoala BUKAN, Serban CANTACUZINO. El ne-a impartasit “regulile” artelor martiale de Krav Maga. Maestrul CANTACUZINO, ne a invatat ca, disciplina si depasirea mediocritatii reprezinta baza elementara a artelor martiale Krav Maga, la fel ca in negociere.

“Norocul exista! Este atunci cand oportunitatea si pregatirea se reunesc! ”

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

by David Santos